محکومیت شدید ادعای مداخله‌جویانه امارات و کانادا درباره جزایر ایران سپاه: تعداد پهپادهای آمریکایی MQ-۱ و MQ-۹ شکار شده در «صیدگاه هرمز» به ۶۸ فروند رسید بقایی: حضور پرشور مردم در میادین و تجمعات شبانه، پشتوانه اقتدار و دیپلماسی ایران است وزارت اطلاعات خبر داد: دستگیری 4 هسته تروریستی جنوب شرق روایت‌ مسئولان کشور از صلابت و اشراف مدیریتی رهبر انقلاب فضائلی : حجت‌الاسلام سید میثم خامنه‌ای در سلامت کامل هستند عزیزی: آمریکا باید پایبندی خود به تعهدات را اثبات کند مهاجرانی: حفاظت از محیط‌زیست باید به مطالبه‌ای اجتماعی تبدیل شود کودکان میناب تروریست بودند که به نام مبارزه با تروریسم کشته شدند؟ پزشکیان در همایش روز ملی محیط‌بان حضور یافت عارف: نیروی انسانی جوان مهم‌ترین پشتوانه توسعه کشور است انهدام یک فروند پهپاد پیشرفته MQ1 در آسمان شرق تنگه هرمز پاسخ آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به نامه‌های جمعی از دانشجویان: خودتان را به سلاح علم و ایمان مجهز کنید / نامه‌ای به فرزندان عزیزم؛ تا رسیدن به قله‌های پیشرفت هم‌عهدیم کوثری: رهبر انقلاب سلامتی کامل خود را به دست آورده است/ آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای در برخی از میادین به صورت پنهانی حضور پیدا می‌کنند توییت حساب کاربری رهبر انقلاب: سلام به فرزندان عزیزم؛ نامه‌های پرمهرتان را خواندم

رهبر انقلاب: ایستادگی ملت ایران آمریکا را عصبانی کرده و برای دنیا جذاب است

رهبر انقلاب: ایستادگی ملت ایران آمریکا را عصبانی کرده و برای دنیا جذاب است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار مسئولان حج فرمودند: ایستادگی ملت ایران آمریکا را عصبانی کرده و برای دنیا جذاب است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۳۰ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 20
کد خبر: ۳۳۹۹۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه‌ای صبح امروز (دوشنبه) در دیدار مسئولان حج، بهره‌گیری از فرصت حج برای رساندن سخن نو جمهوری اسلامی به دنیا یعنی الگوی مردمسالاری دینی را مورد تأکید قرار دادند و گفتند: ایستادگی جمهوری اسلامی ایران مقابل آمریکا و زیر بار زور نرفتن ملت ایران، حقیقتی جذاب برای دنیا است که باید از این جاذبه برای نشر حقایق اسلام و ملت ایران استفاده کرد.

 

حضرت آیت الله خامنه‌ای در این دیدار، هماهنگی و هم‌افزایی دستگاه‌های مختلف برای اجرای پر شکوه فریضه حج را قابل تقدیر دانستند و با تأکید بر اهمیت مسئله حج به‌عنوان یک حرکت سیاسی، اعتقادی و اجتماعی افزودند: البته بسیاری از کشور‌ها از اهمیت و کارکرد‌های مهم حج غافلند، ولی امام بزرگوار به ما آموختند که حج یک نقطه تحرک جدی و بین‌المللی است و منافع فراوانی از آن برای امت اسلامی مورد انتظار است.

 

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تلاش‌های گوناگون قدرت‌های جهانی برای جلوگیری از شکل‌گیری امت واحده اسلامی، گفتند: امت اسلامی به معنای واقعی آن، یعنی یک واحد منسجم که با اراده و هدف مشترک اقدام کند، هنوز شکل نگرفته است و متأسفانه در مقابل دعوت دلسوزان و خیرخواهان به اتحاد اسلامی، تهمت‌زنی و تعارض و جنگ در کشور‌های اسلامی رواج دارد.

 

حضرت آیت الله خامنه‌ای با تأکید بر «حضور زائران ایرانی در نماز‌های جماعت مسجدالحرام و مسجدالنبی»، «تلاوت کلام‌الله مجید توسط قاریان برجسته ایرانی در این مساجد» و «حضور فعال نخبگان مسلط به زبان‌های خارجی از ایران برای پاسخگویی به شبهات» گفتند: انعکاس مبانی سیاسی نظام جمهوری اسلامی و تبیین سخن نو آن برای دنیا یکی دیگر از کار‌های مهم و لازم در حج است.

 

رهبر انقلاب اسلامی منظور آمریکایی‌ها از این حرف را که ایران باید به یک کشور عادی تبدیل شود، دست کشیدن جمهوری اسلامی از سخن نو آن برای دنیا یعنی «تلفیق آراء مردمی با افکار اسلامی و مبانی دینی در تشکیل و اداره جامعه» دانستند و افزودند: الگوی مردمسالاری دینی برای دنیا ناشناخته است و در مقابل میلیون‌ها وسیله تبلیغاتی که امروز در حال فعالیت علیه جمهوری اسلامی است، می‌توان از فرصت حج برای تبیین این الگو و مسائلی مانند علت دشمنی آمریکا و منطق زیر بار زور نرفتن ملت ایران استفاده کرد.

 

ایشان مبانی تفکر اسلامی و تشریح مصادیق آن از جمله ایستادگی جمهوری اسلامی را برای دنیا جذاب خواندند و گفتند: علت عصبانیت آمریکایی‌ها از ملت ایران، جذابیت ناشی از تصویر ایستادگی یک نظام مستقل در مقابل یک قلدر سر گردنه است که باید از این جاذبه برای نشر و توسعه حقیقت اسلام و ملت ایران استفاده کرد.

 

حضرت آیت الله خامنه‌ای همچنین خودسازی و تغییر بنیادین و اساسی افراد پس از بازگشت از حج را مهم دانستند و با تأکید بر مسئولان حج و تبلیغات دینی برای کار وبرنامه‌ریزی در این خصوص، مسئولان سازمان حج را به برخورد گرم، گیرا، مهربانانه و متواضعانه در مواجهه با زائران و مسائل آنان توصیه کردند.

 

در این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین نواب نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست زائران ایرانی و آقای رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت از اقدامات انجام‌شده در حج امسال و برنامه‌های آینده گزارش دادند.

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار